Rólunk

A CheerUapp sztorik

Honnan az ötlet

Egy barátunk édesapja 80 éves lett, és valami eredeti ajándékot kerestünk neki. Kitaláltuk, hogy vegyünk neki 80 bonbont, mindig szerette az édességet. És hogy egyedivé tegyük, mindegyiket külön csomagoltattuk, ragasztottunk rá 1-től 80-ig számokat, és azt mondtuk: akkor eheti meg, ha minden évéből felidéz valami emléket, amit fel is ír egy listára. (Persze az első hatot megehette “ingyen”.) …És évekkel később tudtuk meg, hogy utána még 13 évig töltögették együtt ugyanazt a dobozt!

Szórakoztató egy “feladat” volt a spéci ajándék mellé. Reméljük, nektek is ugyanilyen örömöket okoznak a CheerUapp ajándékok!

CheerUapp – Terfézia kapcsolat

A CheerUapp ötlete és a Terfézia minőségi bonbonjai az alapítók barátságának köszönhetően kapcsolódott össze. A különleges bonbonok az első olyan ajándékok, amivel az online meglepetést, az emlékek megosztását és Facebookos-Instagramos posztolását összekötöttük.
A Terfézia még értékesebb lett a hozzákapcsolt élményekkel, a CheerUapp pedig az üzenetek, kedves emlékek mellé egy kivételes finomság újabb emlékezetes élményét adja.

Hiszünk abban, hogy a legízletesebb természetes magyar alapanyagokból, manufakturális módszerekkel olyan kivételes ízvilágú kulináris termékek készülhetnek, amelyek a világ bármely gourmet központjánban megállják a helyüket.

Wow faktor a mézesben

Mézeseink partnere 1825 óta foglalkozik mézeskalács-készítéssel.
Hagyományos, kézműves módszerekkel, hazai alapanyagokból készítik termékeiket, de a mai kor elvárásainak megfelelően.

És megtaláltuk bennük a wow faktort mind a menő formákkal-színekkel, mind az egyszerre minőségi és klasszikus finomságokkal.

 Kinek a classic, kinek a wow!

Grapoila - 100% Természetes - 100% Egészséges

A természetes összetevőből álló, vegyszermentesen előállított élelmiszerek és kozmetikumok a minőségi táplálkozás és bőrápolás alapkövei. A magok a természet csodái: kis mikrokozmoszok telis-tele értékes tápanyagokkal, melyekből egy növény élete fakad, és amelyekből ‒ kis odafigyeléssel és ügyességgel ‒ mi is részesülhetünk. Ez a kis „ügyesség” a hidegen sajtolás. Ez az eljárás biztosítja, hogy hozzájussunk a magokba gondosan és szigorúan elzárt tápanyagokhoz, mégpedig kizárólag mechanikai úton, amely nem változtatja meg a nyersanyagok kémiai összetételét.

A Grapoila natúrkozmetikum család is újabb és újabb – kizárólag természetes anyagokat tartalmazó – tagokkal bővül. A kozmetikumok minden esetben igen magas százalékban tartalmazzák fő hatóanyagaikat, a hidegen sajtolt olajokat, melyek világszerte keresett, rendkívül jó bőrápoló és bőrmegújító hatással bíró kozmetikai olajok.

Pelle-Molnár kézműves bonbonok

2008-ban álmodták meg a Pelle-Molnár Kézműves Bonbont. Nem használnak mesterséges aromát, színezéket vagy tartósítószert. Olyan csokoládés finomságokat készítenek, amiket a saját lányaiknak bármikor nyugodt lelkiismerettel adnak, de a Tihanyi Bencés Apátság és a Szent Mauríciusz Monostor is a vásárlójuk.

Akár hagyományos, akár extravagáns ízvilágot keresel, tejmentes vagy éppen cukormentes finomságot, nézz körül!

Egyedinek lenni merész vállalkozás!