A CheerUapp támogatja az egyik legnagyobb és legkedveltebb magyar társasági golfversenysorozatot. A Tatai Férfinapot több mint 10 éve rendezik az Old Lake golfpályán .

Old Lake Golf Club & Hotel, Tata
Old Lake Golf Club & Hotel, Tata

Az idei versenysorozat LMGL Férfinap néven, áprilistól-októberig mintegy 30-35 alkalommal kedd délutánonként kerül megrendezésre. Ha kedd, akkor Férfinap, ahol persze nem csak férfi, hanem női, gyerek és szenior kategóriákban is indulnak a versenyzők. Az elmúlt években a keddi versenyeken 250-300 állandó játékos és összesen több mint 1000 versenyző vett részt a szérián, amely az egyetlen ilyen nagyságrendű és egyre növekvő népszerűségű golfesemény Magyarországon.

LMBL férfinap, Tata, CheerUapp Bonbonválogatás nyeremény, 2021.04.20
LMBL férfinap, Tata, CheerUapp Bonbonválogatás nyeremény, 2021.04.20 
LMBL férfinap, Tata, 2021.04.20. CheerUapp Bonbonválogatás nyeremény
LMBL férfinap, Tata, 2021.04.20. CheerUapp Bonbonválogatás nyeremény

És mi köti össze a golfot és a CheerUapp-ot?
A golf egyszerre szellemi, fizikai és technikai játék, hobbi, vagy sport. Gyönyörű környezetben, magunk választotta társaságban, igazi saját időt fordítva magunkra kapcsolódhatunk ki. 4-5 óra változatos fizikai és szellemi terheléssel tökéletes kondícióban tarthatod magad tíztől százéves korodig, és boldog mosollyal – ráadásul akár egy CheerUapp díjjal! nézhetsz szembe a következő napok kihívásaival, a mindennapos stresszel.

CheerUapp golf flight
CheerUapp golf flight,: “Egy szép barátság kezdete”
A golf divat
A golf divat
Női szakasz, Férfi Napon nőők is indulhatnak
Női szakasz, Férfi Napon nők is indulhatnak…
A golf sport, hobbi, kikapcsolódás 10 és száz év között
A golf sport, hobbi, kikapcsolódás 10 és száz év között

A golf világa és a CheerUapp hangulata, szellemisége szinte tökéletesen illeszkednek. CheerUapp egy olyan startup, amely kombinálja a gondosan kiválasztott hagyományos kézműves gasztronómia, az egészség-sport és kozmetikai termékek világát a természet és környezet tiszteletével készülő kényeztető termékeket és az élménymegosztás forradalmian-új informatikai lehetőség

A marketing blabla mögött egyszerű a valóság: A CheerUapp egy olyan applikáció, amellyel vonzó, „én-is-örülnék-neki” ajándékot küldhetsz ismerőseidnek, szeretteidnek. Az app lehetővé teszi, hogy egyúttal üzeneteket és képeket is küldj annak, akinek ajándékot is adsz vagy küldesz. Ezt kiposztolhatod a Facebookon vagy Instagramon és megoszthatod az élményt, a jóérzést másokkal is.
Ez a legjobb kombója az ajándékozás örömének és örömünk megosztásának barátainkkal, megfűszerezve azt a IT és a social media adta lehetőségekkel, mindenek tetejében, ebben a mai sarkából-kifordult pandémiás világban.

Ha nem tudsz személyesen találkozni barátaiddal, szeretteiddel, akkor is tudsz valami igazán személyes ajándékot küldeni! A személyességre, egyediségre saját üzenettel, közös képekkel, emlékekkel külön ráerősíthetsz. Ajándékozni jó, és az érzést is jó megosztani!!

A különleges válogatott ajándékok pedig csak ráadás. Kézműves bonbonok, gasztroolajok, organikus kozmetikumok és mézeskalácsok (https://cheeruapp.com/termekeink/) várnak. Regisztráció, egy e-mail cím, ajándékok, élmények!